FOTO'S EN VIDEO'S VAN EVENEMENTEN, LOKATIES EN LESSEN VIND JE OP ONZE FACEBOOK-PAGINA

Danslocaties  •  Proefles  •  Inschrijven  •  Voorwaarden  •  Privacy  •  Opzeggen  •  Betrokken ouder  


DE LESGELDEN

Dansen bij PM-dance kost € 220,00 per jaar. Dit bedrag wordt in 11 termijnen van € 19,95 van september tot en met juli (dus níet in augustus!) automatisch van uw rekening afgeschreven.

U-pas-houders dansen een heel seizoen, één keer per week gratis (mits voldoende tegoed)! Bij U-pas-houders wordt in één keer het totale bedrag voor een heel seizoen van het U-pas-tegoed afgeschreven. Teruggave van per U-pas betaalde contributie is NOOIT mogelijk.

Start het lidmaatschap op een ander moment dan in september dan wordt er een evenredig deel in rekening gebracht: bijvoorbeeld bij starten in december, dan wordt er van het U-pas-tegoed 8/11 van € 220,00 (december-juli) afgeschreven.

PM-dance houdt de schoolvakanties aan, dan zijn er dus GEEN lessen.

Het PM-dance seizoen gaat altijd in de eerste week van september van start.


HOE KAN IK OPZEGGEN EN STOPPEN BIJ PM-DANCE?

Dat is heel simpel. Bij PM-dance hanteren we een opzegtermijn van twee maanden. Na ontvangst van het ingevulde opzeggenformulier stuurt PM-dance je een bevestiging van je opzegging en word je uit het bestand verwijderd.


VOORBEELD Ontvangt en bevestigt PM-dance je opzegging bijvoorbeeld vóór 1 december, dan incasseert PM-dance nog over de maanden december en januari het lesgeld.

Daarna ben je uit het bestand verwijderd. 

Op de foto’s de tijdelijke lokatie aan de  aan de Louis Armstrongboulevard 52.