DANCEGROUND


Niet alleen een DanceGround plaatsen, maar ook het aanbieden van activiteiten daar is essentieel om de DanceGround tot een succes te maken! Want hoeveel veldjes en speeltuinen liggen er niet verlaten bij? Op hoeveel plekken in het land liggen er geen gave basketbalveldjes die verloederd en kapot zijn?

Om te voorkomen dat de DanceGround enkel en alleen een tijdelijke vernieuwing in de wijk is, zal er een gedegen plan moeten zijn dat verder gaat dan alleen het aanleggen van de DanceGround. Het is van groot belang om te werken aan mogelijkheden tot het bieden van lessen, workshops, activiteiten, programmering en betrokkenheid op en met de DanceGround.  PM-dance biedt hierin oplossingen! PM-dance heeft immers alle benodigde kennis in huis. Met een groot netwerk van dansers en docenten en weet PM-dance als geen ander hoe een juist dansaanbod aan te bieden. En dit alles in samenwerking met de doelgroep, het onderwijs, de gemeenten, de sportaanbieders en de buurt.Ilse Visser, buurstportcoach SportUtrecht:

‘Het zou geweldig zijn als ik op een plek als de DanceGround beweegaanbod kan realiseren. Ik sta in de zomermaanden vier dagen in de week buiten met de meiden uit de buurt. Nu moet ik het altijd doen met voetbalveldjes, maar ik ben er van overtuigd dat de DanceGround veel meer aansluit bij de doelgroep in de wijk. Ik denk graag mee over dit idee en over de geschikte plek in de wijk. Op mijn kennis en ervaring kan je rekenen. Top idee!’  


PM-dance, een maatschappelijke sport-aanbieder die streeft naar een wereld waarin het voor iedereen mogelijk is om samen en met plezier lekker en vrij te kunnen dansen!