Skip to main content

Breakdance PM-Dance

Over onsProefles aanvragen

Wie zijn wij

Al sinds 2002 is PM-dance werkzaam als aanbieder van dans- en beweeglessen.

Breaking, beter bekend als breakdance.
Ontstaan in de achterstandswijk in New York
Het woord breaking komt van het fijt dat dj”s draaitafels en een mixer begonnen te gebruiken om zo de break van een nummer eindeloos door te laten draaien. De break verwijst hier naar een gedeelte van muziek waar geen zang te horen is.
Breaking is één van de vier elementen waaruit hiphop bestaat. Die elementen zijn dj’en, rap, graffiti en dus breaking.

PM-dance biedt laagdrempelige danslessen aan op verschillende locaties.

Daar krijgen wekelijks honderden jongeren, op een voor iedereen toegankelijke wijze, dansles. Daardoor is PM-dance bekend als aanbieder van ‘voor-en-door-de-buurt-bewegen’. Het gaat er niet om dat je (goed) kunt dansen: samenkomen en samen plezier hebben staat voorop! PM-dance gebruikt daarvoor plekken in de wijk. Plekken die voor iedereen toegankelijk zijn. Grote, mooie, kostbare dansstudio’s hebben voor PM-dance en haar leden geen meerwaarde.

Dansstijlen

In onze break/dance lessen laten we kinderen kennis maken door breakdance moves aan te leren en ook een deel streetdance dansen. Dit is zodat ze zich makkelijker kunnen ontwikkelen in dansen en zodat ze genoeg afwisseling hebben en vooral lekker bezig kunnen zijn. Deze les is voor kids van 5 t/m 7 jaar.

In onze breakdance lessen geven we specifiek training voor breakdance. Hier krijgen de kinderen hun kans om hun skills te ontwikkelen en hun eigen style. Ook zullen ze na dat ze de basic hebben geleerd geavanceerde moves gaan leren en vanuit concepten gaan leren oefenen. Deze les is voor de kinderen van 8 t/m 12 jaar.

Bekijk onze locaties

De Bilt

W4 De Bilt
Weltevreden 4

Meer informatie

Bilthoven

Julianaschool
Julianalaan 52

Meer informatie

Overvecht-Utrecht

Buurthuis De Boog
Gambiadreef 60

Meer informatie

Leidsche Rijn-Utrecht

Buurthuis Het Zand
Pauwoogvlinder 20

Meer informatie

Maak kennis met de sport en geef je nu op voor een gratis proefles!

Maak een afspraak.
× Stuur een appje