Skip to main content

HipHop bij PM-Dance

Over onsProefles aanvragen

Wie zijn wij

In onze Hiphop lessen leren de kinderen en jongeren verschillende dans moves,aangepast op hun niveau en leeftijd. Wij gebruiken hiervoor hiphop muziek. De lessen bestaan voor de allerkleinsten uit kennis maken met dans, muziek en leren wij hen op spelenderwijs dansen aan. Vanaf een jaar of 6 krijgen ze elke les een choreografie en wordt er gewerkt aan danstechnieken, en werken we aan het perfectioneren en herhalen van al eerder aangeleerde dansen die de kinderen uitvoeren bij shows of wedstrijden van PM-Dance.

Dansstijlen

Hiphop dance is een streetdance stijl wat gedanst wordt op hiphop muziek. Hiphop dance is onderdeel van de hiphopcultuur, waaronder stijlen als breaking, locking en popping. Deze dansstijl is ontstaan in de jaren 70 en werd populair door dansgroepen in Amerika.

PM-dance biedt laagdrempelige danslessen aan opĀ verschillende locaties.

Daar krijgen wekelijks honderden jongeren, op een voor iedereen toegankelijke wijze, dansles. Daardoor is PM-dance bekend als aanbieder van ‘voor-en-door-de-buurt-bewegen’. Het gaat er niet om dat je (goed) kunt dansen: samenkomen en samen plezier hebben staat voorop! PM-dance gebruikt daarvoor plekken in de wijk. Plekken die voor iedereen toegankelijk zijn. Grote, mooie, kostbare dansstudio’s hebben voor PM-dance en haar leden geen meerwaarde.

Bekijk onze locaties

De Bilt

W4 De Bilt
Weltevreden 4

Meer informatie

Bilthoven

Julianaschool
Julianalaan 52

Meer informatie

Overvecht-Utrecht

Buurthuis De Boog
Gambiadreef 60

Meer informatie

Leidsche Rijn-Utrecht

Buurthuis Het Zand
Pauwoogvlinder 20

Meer informatie

Maak kennis met de sport en geef je nu op voor een gratis proefles!

Maak een afspraak.
× Stuur een appje