WE LOVE DANCE UTRECHT 


LET’S CELEBRATE 

900 YEARS UTRECHT!


Een evenement om van de 900e verjaardag van de stad Utrecht een echt dansfeestje te maken.


Wat is er nou leuker dan je verjaardag te vieren met een lach, met gezelligheid en met sportiviteit? Wij van PM-dance hebben de koppen bij elkaar gestoken en nagedacht over een leuk evenement om samen met de gemeente Utrecht en haar inwoners haar verjaardag te vieren. En het is ons gelukt! Een dansevenement voor teams uit heel Utrecht en omstreken, om de strijd met elkaar aan te gaan en aan elkaar te laten zien waar we zo hard voor hebben getraind, en wat we zo erg hebben gemist de afgelopen jaren. Dansen!

Bijzonder aan dit evenement is dat niet alleen wij, maar ook de teams zelf beslissen wie de winnaar wordt. Ieder team dat meedoet selecteert een persoon (teamlid of toeschouwer) die de rest van de teams een beoordeling geeft. Het gemiddelde van al deze scores zal de helft van de totaalscore zijn. Een professionele jury bestaande uit professionals uit de danswereld bepaald de andere helft van de score. Deze 2 totalen bij elkaar opgeteld geven de uitslag. KORT SAMENGEVAT

WIE             PM-Dance.

WAT            We Love Dance Utrecht. Een danswedstrijd voor alle dansers van Utrecht en omstreken.

WAAR         Kanaleneiland, Krachtstation, Utrecht  (Amerikalaan 201, 3526VD Utrecht).

WANNEER  Vrijdag 21 oktober 2022.

WAAROM    Ook de danswereld is hard getroffen door de Coronamaatregelen. Samen met alle dansers van Utrecht willen we laten zien dat passie voor dans altijd zal blijven bestaan. Het is een belangrijke sportieve uitlaatklep voor velen. Wij willen de dansers graag een leuk, sportief en uitdagend evenement bieden. PM-dance is hard geraakt tijdens de coronacrisis en mede dankzij de steunpakketten van de gemeente Utrecht overeind gebleven. Het is nu tijd om iets terug te doen, daarom een feestje, voor iedereen!

KOSTEN € 25,- per deelnemend team, € 5,- per deelnemer battle.


We Love Dance is een evenement waar het draait om sportiviteit, gezelligheid, rivaliteit en most off all… genieten van bewegen. ONZE DOELEN

•    Wij van PM-dance brengen met het We Love Dance event een sportevenement voor ieder dansteam. Streetdance, hip-hop, breakdance, jazz, modern… alles is welkom. Iedereen kan zijn talent laten zien. We Love Dance is voor iedereen!  

•    Wij van PM-dance hebben als doel om de jeugd, jongeren en volwassenen, oftewel iedereen (meer) aan het bewegen te krijgen. Wij van PM-dance willen laten zien dat dansen gezond is en dat je al dansend op een leuke manier met sport bezig kunt zijn. Ook willen wij van PM-dance tonen dat dans altijd toegankelijk is, jong of oud, groot of klein, met of zonder handicap. Je hoeft niet goed te kunnen leren of een genie te zijn… dansen kan altijd!!!  

•    Wij van PM-dance geven clubs, verenigingen en dansscholen met We Love Dance de gelegenheid om inspiratie op te doen waardoor er straks wellicht nog meer en nog harder getraind wordt. Met mooie resultaten tot gevolg. 

•    Wij van PM-dance zijn er op gebrand om van We Love Dance een zodanig sportief spektakel te maken dat we dit evenement jaarlijks kunnen organiseren.

•    Wij van PM-dance zetten de mooie, jarige stad Utrecht positief en sportief op de kaart te zetten met een mooi dansevenement en zien iedereen een volgende keer graag weer met een glimlach terugkomen.PRIJZENPAKKET

•    1e prijs € 1000,-

•    2e prijs € 500,-

•    3e prijs € 250,-

•    Originaliteit prijs € 250,-

•    Winnaar solobattle € 250,-INSCHRIJFFORMULIER

Ja, ik wil samen met mijn team meedoen aan We Love Dance!


‍       Ik* begrijp dat deelname aan de Utrecht Dance Awards er toe kan leiden dat beeldmateriaal van deelnemers en publiek, gemaakt tijdens deze wedstrijd, wordt geplaatst op en in de media en verklaar dat ik gerechtigd ben namens alle hierbij ingeschreven deelnemers expliciet toestemming tot publicatie van dat beeldmateriaal te geven.
Mocht je browser dit formulier niet ondersteunen, neem dan de hierboven vermelde vragen over, geef de juiste antwoorden en stuur een en ander per e-mail op naar info@utrechtdanceawards.nl. Voor nadere informatie, bel met 0624201312.


PAS OP, want vol = vol, want er worden maximaal 25 teams toegelaten!
Disclaimer
Rechts Persoon (Kamer van Koophandel: 30213168), hierna te noemen PM-Dance, verleent u hierbij toegang tot https://www.pm-dance.nl/we-love-dance.html en nodigt u uit zich in te schrijven voor genoemd evenement. PM-Dance behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen. 


Beperkte aansprakelijkheid
PM-Dance spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van RP. Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met PM-Dance. Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan PM-Dance nimmer aansprakelijkheid aanvaarden. 


Annuleren
De organisatie doet haar uiterste beste om een leuk en goed evenement neer te zetten. Mocht er om welke reden dan ook minder dan 15 teams inschrijven voor de bovengenoemde wedstrijd zijn wij genoodzaakt het evenement te annuleren. Uiteraard wordt u hiervan tijdig op de hoogte gesteld.


Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.